Wij doen Vastgoed zoek-opdrachten soms ook aanbiedingen

In het noorden van Groningen vrijwel direct aan de Duitse grens word wegens vertrek aangeboden een mooie Art Deco Villa. Dit met circa 2200M2? bedrijf ruimte. Deze met uitgebreide overige bestemming en Gelegen in Nieuw Beerta tegen de grens van Nieuweschans. Dit prachtige “Art Deco” pand ligt duidelijk niet in een aardbeving gebied, en word verkocht wegens vertrek. Het pand met verdere opstallen

Vraag mij nadere informatie voor foto’s en/of ik breng U direct in contact met de eigenaar. Mob. 06 3800 3527.

“Gezocht”, in Duitsland tot 150 kilometer van de Nederlandse en Belgische grens een Hotel met Ca. dertig kamers. incl. ruim Restaurant en voldoende parkeer gelegenheid. Voorwaarden; Huur voor 2 jaren met tussentijdse optie of plicht van aankoop.

Vraag mij nadere informatie Mob. 063800 3527